Een horeca keuken op maat

Bent u op zoek naar een horeca keuken op maat?

Iedere horeca keuken bestaat uit apparatuur dat op elkaar afgestemd moeten worden. Er zal van te voren dan ook altijd een tekening gemaakt moeten worden voordat een horeca keuken geplaatst kan worden. Drubako B.V. helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes als het om horeca keukenapparatuur gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en uitwerken van ideeën voor uw horeca keuken. Wij doen er alles aan om uw ideeën op papier en vervolgens ook in de ruimte te krijgen die u wenst. Voor een horeca keuken op maat bent u bij ons dan ook op het juiste adres.

Een horeca keuken op maat door Drubako B.V.

Bent u van plan om een horeca keuken te beginnen en weet u zelf niet waar u het moet zoeken? Wij komen graag eens bij u langs en voorzien u van het juiste advies dat u nodig heeft. Wij gaan in samenwerking met u kijken hoe wij van uw ideeën een perfecte horeca keuken op maat kunnen maken. Door onze kennis en ervaring kunnen wij van uw wensen een complete horeca keuken maken.

Wilt u graag een afspraak of graag langskomen bij onze showroom. Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Afspraak

Wij maken met u een afspraak om op uw zaak langs te komen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.
l

Uw wensen ons advies

Uw wensen worden besproken. Aan de hand van uw wensen geven wij een oprecht advies. Er zal aan de hand van tekeningen of afmetingen een op maat gemaakte offerte voor u opgesteld worden.
z

Het proces gaat van start

De offerte wordt met u besproken en de puntjes worden op de “i” gezet. Wij gaan direct aan de slag om voor u alles op of vóór de juiste datum te leveren.

Geen zorgen

Wij nemen voor u alle zorgen uit handen, na levering zorgen wij voor de plaatsing van het apparutuur. U kunt daarna volop genieten van uw nieuwe keuken.
Waar kunt u ons vinden?

Visserijweg 1A
4906 CJ Oosterhout

Tel.: (0162)424901
Fax: (0162)430858

E-mail: info@drubako.nl

Waar is onze showroom?

Maak een afspraak:

11 + 2 =