Over Drubako B.V.

Over Drubako B.V.

Drubako B.V. is al meer dan 25 jaar leverancier van grootkeuken apparatuur voor horeca- en bedrijfskeukens. De oprichter is Johan van Drunen die al meer dan 25 jaar het aanspreekpunt is van Drubako B.V. Het is een klein en gezellig familiebedrijf dat gelegen is op het industrieterrein Weststad in Oosterhout gelegen in Noord-Brabant. Drubako B.V. staat bekend om goede service, producten met een verhaal en oprecht advies. Wij weten als geen ander dat een keuken het belangrijkste instrument is voor een kok. Naast iedere goede kok staat er ook een kwalitatief goed ingerichte keuken.

Showroom

Bij ons kantoor hebben wij ook een mooie showroom waar wij u graag ontvangen met een kop koffie of wat fris. In onze showroom hebben wij een selectie staan van producten die wij verkopen. Daarnaast is er in onze showroom mogelijkheid om met u een goed gesprek te voeren over de plannen voor uw keuken. Wij nodigen u allen dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.

Waarom Drubako B.V.?

Bij Drubako B.V. geloven wij erin dat goede service, de juiste producten, een oprecht advies en onze expertise een houvast kan bieden voor de idee├źn die u heeft. Uw wensen en inzichten staan bij ons centraal. In samenwerking met u streven wij ernaar om van ieder idee een complete keuken te maken. Een goede keuken staat centraal bij het behalen van uw successen.