Bedrijfskkeuken kantine TomTom Amsterdam

Bedrijfskeuken kantine Tom Tom1

Bedrijfskeuken voor de kantine van TomTom Amsterdam

TomTom is een Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen. TomTom zit met zijn hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Begin van het jaar 2017 heeft Drubako B.V. voor hen de bedrijfskeuken in hun kantine mogen verbouwen. De bedrijfskeuken is verplaatst naar de andere kant van de kantine terwijl de bestaande bedrijfskeuken gewoon kon blijven draaien. Door middel van een goede planning heeft de bestaande bedrijfskeuken vrijwel iedere dag zijn normale diensten kunnen draaien.

De nieuwe bedrijfskeuken geplaatst in samenwerking met Culion

Drubako B.V. heeft in samenwerking met Culion een geweldig mooie lopend buffet bedrijfskeuken geplaatst. Hierbij is aan de ene kant van de bedrijfskeuken gekozen voor mooie houten wandmeubelen waarin de wandkoelingen verwerkt staan. Aan de andere kant van de bedrijfskeuken is er gekozen voor een lopende buffet opstelling met daarin verwerkt de kookapparatuur, koelwerkbanken en een uitgifte balie. Verder zijn door de bedrijfskeuken diverse losse lopende buffet elementen verwerkt.

Kortom Drubako B.V. heeft TomTom Amsterdam voorzien vaan een hoogwaardige bedrijfskeuken gericht op de betere doorloop van de bezoekers in de bedrijfskantine door middel van een gemakkelijke lopende buffet opstelling.

Wij wensen het personeel van TomTom Amsterdam veel plezier met hun nieuwe bedrijfskeuken!

Bent u ook op zoek naar een bedrijfskeuken op maat ? Klik hier , maak een vrijblijvende een afspraak en laat u door ons deskundig adviseren.

Reactie verzenden