Horeca keuken BarBier Breda

arBier Breda horeca keuken1

Horeca keuken BarBier Breda

Breda is een bijzonder eetcafé rijker geworden sinds februari 2018. BarBier Breda heeft de authentieke uitstraling van het jaar 1912 waarbij het drinken van alcohol zelfs een tijd verboden was. In dit gezellige en vooral speciale eetcafé kan men binnenlopen voor een heerlijk hapje, lekker drankje en zelfs een knip/scheer beurt. Er schuilt zich een groot geheim in de kelder van dit eetcafé waar men alleen met een toegangscode naar binnen mag.

Plaatsing horeca keuken

De horeca keuken bij BarBier Breda is verzorgd door Drubako B.V. Hierbij is het idee wederom uitgewerkt in een technische tekening. De horeca apparatuur is door Drubako B.V. besteld en op zijn plek gezet. De uitdaging in dit mooie project was voornamelijk de kleine ruimte waarin de horeca keuken is geplaatst. Door middel van speciaal op maat gemaakte RVS tafels en onderstellen zijn we weer in geslaagd om ook hier een zeer nette horeca keuken op te leveren.

Kortom Drubako B.V. heeft BarBier Breda voorzien vaan een hoogwaardige complete horeca keuken waarmee zij hun gasten een optimale reis terug naar 1912 kunnen geven.

Wij wensen de BarBier Breda een mooie toekomst toe met dit toch wel hele speciale eetcafé in Breda!

Bent u ook op zoek naar een horeca keuken op maat voor uw eetcafé ? Klik hier , maak een vrijblijvende een afspraak en laat u door ons deskundig adviseren.

Reactie verzenden