Horeca keuken Pitz Oosterhout

Horeca keuken Pitz Oosterhout

Horeca keuken Pitz Oosterhout

Oosterhout is een mooie onderneming rijker sinds begin Maart 2018 genaamd “Pitz”. Deze mooie zaak is gevestigd in de meest bruisende straat van Oosterhout, de Klappeijstraat. Bij Pitz kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Als uniek concept in Oosterhout serveren zij Pinchos. Pinchos is een typisch Spaans gerecht en tegenwoordig ook erg in trek in Nederland. Pinchos is een heerlijk spiesje geserveerd op stokbrood.

Plaatsing horeca keuken

De horeca keuken bij Pitz Oosterhout is volledig verzorgd door Drubako B.V. Hierbij is het idee wederom uitgewerkt in een technische tekening. De horeca apparatuur is door Drubako B.V. besteld en op zijn plek gezet. We hebben de klant optimaal kunnen bedienen door een logische indeling van de horeca keuken. In deze keuken is er onder andere een vaatwasstraat, afzuiginstallatie, combisteamer, kooklijn, koelwerkbank, vrieskast en RVS meubilair geplaatst. We zijn enorm trots met dit mooie resultaat en uiteraard super blij met wederom een mooie referentie in Oosterhout.

Kortom Drubako B.V. heeft Pitz Oosterhout voorzien van een hoogwaardige complete horeca keuken waarmee zij hun gasten optimaal kunnen bedienen en voorzien van heerlijke pinchos en andere gerechten.

Wij wensen de Pitz een mooie toekomst toe met hun extreem mooie zaak in hartje Oosterhout.

Bent u ook op zoek naar een horeca keuken op maat voor uw restaurant/éétcafe ? Klik hier , maak een vrijblijvende een afspraak en laat u door ons deskundig adviseren.

Reactie verzenden