Keuken voetbalkantine TSC Oosterhout

Voetbalkantine keuken TSC Oosterhout

Keuken voetbalkantine TSC Oosterhout

TSC Oosterhout is één van de grootste voetbalclubs in Oosterhout. Medio April 2017 heeft TSC Oosterhout ervoor gekozen om op het al eerder geplaatste kleedlokalen pand de voetbalkantine te plaatsen. Drubako B.V. heeft hierbij ook een mooie bijdrage kunnen leveren. Wij hebben de voetbalkantine van TSC Oosterhout voorzien van een professionele horeca keuken. Enkele geleverde producten zijn een kooklijn, afzuiginstallatie, koelwerkbanken, koelkasten en vrieskasten.

Plaatsing horeca keuken

De producten zijn niet alleen door Drubako B.V. geleverd maar ook nog eens professioneel geplaatst. Bij de plaatsing van een horeca keuken is het belangrijk dat in samenwerking met de klant een horeca keuken dermate wordt afgesteld op de wensen van de klant. Vooraf is er een technische tekening opgesteld waarop de elektricien en loodgieter ook direct zijn werkzaamheden kunnen afstemmen. Alle producten worden neergezet in de gewenste opstelling, na goedkeuring van de klant worden de producten aan elkaar bevestigd door middel van kit en/of lasnaden. In overstemming met de klant worden “alle puntjes op de i” gezet zodat de klant met de opening van de voetbalkantine de horeca apparatuur direct kon gebruiken.

Kortom Drubako B.V. heeft TSC Oosterhout voorzien vaan een hoogwaardige complete horeca keuken waarmee zij de gasten in hun voetbalkantine optimaal kunnen bedienen.

Wij wensen het personeel en de gasten van voetbalkantine TSC Oosterhout veel plezier met hun nieuwe horeca keuken en voetbalkantine!

Bent u ook op zoek naar een horeca keuken op maat voor uw voetbalkantine ? Klik hier , maak een vrijblijvende een afspraak en laat u door ons deskundig adviseren.

Reactie verzenden