Plaatsen Winterhalter GS515 vaatwasser met hijskraan

Winterhalter GS515 vaatwasser over dak2

Plaatsing van een Winterhalter GS515 vaatwasser

Voor de plaatsing van een Winterhalter vaatwasser in Oosterhout moesten we een stapje verder dan normaal. De klant heeft zijn keuken aan de achterkant van het pand. Om in de keuken te komen dient men eerst door een gang te lopen. De gang bleek 10cm kleiner te zijn dan de Winterhalter GS515 vaatwasser. De tuin van het pand was ook nog eens niet bereikbaar door een ingang waardoor er verschillende oplossingen bedacht werden om de vaatwasser daadwerkelijk aan de andere kant van het pand te krijgen. De vaatwasser over het pand vervoeren door middel van een hijskraan bleek uiteindelijk de meest veilige en beste oplossing.
Met behulp van een kraan via Teuben in Oosterhout zijn we aan de slag gegaan om deze Winterhalter GS515 vaatwasser zo veilig mogelijk aan de andere kant van het pand te krijgen.

Missie geslaagd!

De klant kan nu, na plaatsing en aansluiting, gaan genieten van zijn Winterhalter GS515 vaatwasser.

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser inclusief plaatsing en aansluiting? Klik hier en maak een vrijblijvende afspraak.

Zie het filmpje en de foto’s voor de spannende verplaatsing, dat overigens veel bekijks opleverde in het centrum van Oosterhout.

 

Reactie verzenden