HET PARADEPAARD

Naast de inruilactie introduceren wij u ook “HET NIEUWE PARADEPAARD” van Winterhalter. De nieuwe Winterhalter voorlader vaatwasser UC-Serie is innovatief, intuïtief, comfortabel en betrouwbaar in gebruik. Deze machine is klaat voor de eisen van nu én later. Lees hier meer over de nieuwe UC-Serie…

ALLES SCHOON

De Winterhalter PT Serie is een veelzijdige doorschuif vaatwasser. Deze wast perfect af en is ook nog eens mega snel. Ideaal voor de horeca en industrie waarbij er grote hoeveelheden vaat aanwezig is.

NIETS TE GEK

De Winterhalter UF Serie is niet zomaar een gereedschappenvaatwasser maar dit is de meest krachtige machine in zijn klasse. Door middel van een hoge waterdruk spoelt deze machine sterk vervuild vaatwerk helemaal schoon.

ACTIEVOORWAARDEN

Wanneer u tussen 18 november en 31 december 2019 een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine aanschaft krijgt u direct 25% inruilkorting op de bruto aanschafprijs. Deze tijdelijke actie biedt u nu de gelegenheid om extra voordelig een snelle en energiezuinige machine aan te schaffen, de beste in de markt!

Benieuwd? Maak vrijblijvend een afspraak om te zien wat een Winterhalter vaatwasmachine voor uw horeca of bedrijfskeuken kan betekenen. U kunt contact met ons op te nemen via 0162-424901 of via het contactformulier hiernaast.

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken

Waar kunt u ons vinden?

Visserijweg 1A
4906 CJ Oosterhout

Tel.: (0162)424901
Fax: (0162)430858

E-mail: info@drubako.nl

Waar is onze showroom?