Winterhalter vaatwassystemen

DE WINTERHALTER WASSTRATEGIE

Winterhalter is: een vaatwasser die voldoet aan het hoogste kwaliteitsstandaard, gemaakt in Duitsland, reinigingsmiddelen die in eigen laboratorium perfect zijn ontworpen voor de vaatwasmachines en verschillende waterbehandelingssystemen van uitstekende kwaliteit. Als vaatwasspecialist heeft Winterhalter zijn eigen standaard: “elk onderdeel in het wasproces moet maximaal presteren. En alle onderdelen moeten samenwerken om het optimale resultaat te bereiken”. Dit maakt een Winterhalter een echte Winterhalter.

 

WINTERHALTER VAATWASSERS

Hoogwaardige kwaliteit. Zeer betrouwbaar. Kosteneffectief. Ergonomisch en eenvoudig te gebruiken. Van compact tot heel groot. Vaatwasmachines voor de hoogste eisen aan reinheid en hygiëne.

VOORLADER VAATWASSER

DOORSCHUIF VAATWASSERS

GEREEDSCHAPPENVAATWASSERS

TRANSPORTVAATWASSERS

WINTERHALTER WATERBEHANDELING

De juiste waterbehandeling. Naar keuze in de machine geïntegreerd of als extern apparaat. Afgestemd op uw behoeften en de waterkwaliteit ter plaatse. Voor schitterend wasresultaten en efficiënte bescherming van de machine. Denk hierbij aan een osmose installatie voor een poleervrij resultaat of aan een waterontharder voor het tegen gaan van kalkvorming.

WATERBEHANDELINGSAPPARAAT

REINIGINGSMIDDELEN

Winterhalter vaatwasmiddel en naglansmiddel. Uiterst efficiënt en kosteneffectief afgestemd voor alle Winterhalter vaatwassers. Voor de beste waskwaliteit en maximale hygiëne.

VAATWAS- EN NAGLANSMIDDEL

DOSEERTECHNIEK

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken