HET PARADEPAARD

Naast de inruilactie introduceren wij u ook “HET NIEUWE PARADEPAARD” van Winterhalter. De nieuwe Winterhalter voorlader vaatwasser UC-Serie is innovatief, intuïtief, comfortabel en betrouwbaar in gebruik. Deze machine is klaat voor de eisen van nu én later. Lees hier meer over de nieuwe UC-Serie…

ALLES SCHOON

De Winterhalter PT Serie is een veelzijdige doorschuif vaatwasser. Deze wast perfect af en is ook nog eens mega snel. Ideaal voor de horeca en industrie waarbij er grote hoeveelheden vaat aanwezig is.

NIETS TE GEK

De Winterhalter UF Serie is niet zomaar een gereedschappenvaatwasser maar dit is de meest krachtige machine in zijn klasse. Door middel van een hoge waterdruk spoelt deze machine sterk vervuild vaatwerk helemaal schoon.

ACTIEVOORWAARDEN

Wanneer u tussen 13 november en 31 december 2023 een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine aanschaft krijgt u direct 25% inruilkorting op de bruto aanschafprijs. Deze tijdelijke actie biedt u nu de gelegenheid om extra voordelig een snelle en energiezuinige machine aan te schaffen, de beste in de markt!

Benieuwd wat een Winterhalter vaatwasmachine voor uw horeca of bedrijfskeuken kan betekenen? U kunt contact met ons op te nemen via 0162-424901 of via het contactformulier hiernaast.

Wij nemen contact met u op voor uw Winterhalter korting!

BESPAAR MET WINTERHALTER

Zie hier een vergelijking tussen oude en nieuwe Winterhalter modellen met energiebesparende opties. Nieuwe modellen verbruiken fors minder water dan oude modellen. Doordat ten eerste het energieverbruik sterk afhankelijk is van het waterverbuik en ten tweede de energieprijzen recent zeer sterk zijn gestegen, onstaan aanzienlijke verschillen. In combinatie met onze leasemogelijkheden kan het zijn dat bij vervanging door een nieuw en zuinig model uw maandelijkse lasten nauwelijks toenemen. En dit zonder investering!